Ja, idag gillar jag vågen. Den lyste inte lika hånfullt, då den visade 86.8. Beror nog på att jag mådde dåligt igår och inte åt så mycket. Micrade vetekakor med ost, riskakor, crabsticks. Och så en minibit kladdkaka.
Magen protesterade högljutt och jag tror det var kladdkakan. Har ju problemet att jag inte kan äta utan att bli dålig. Reagerar på det mesta utom chips och godis, typ. Svårt att vilja ha lagad mat när man vet att man blir dålig av det.
Jag kan ibland klara av att äta mat i mycket små små mängder. Det gör att jag är hungrig igen 30 minuter efter måltiden. Så, äta en liten "normal" portion och bli dålig, eller äta minimini och fortfarande vara hungrig, det är frågan.
De dagar jag jobbar 10-14 blir det frukost vid 7-7.30 nångång, och sen riskakor på jobbet. Äter nåt mer "riktigt" då jag kommer hem, som nudlar eller så. Och lagad mat vid 18tiden. När jag jobbar 14-18 är det svårare då jag inte kan äta lagad mat innan jobbet. Blir nån extra macka vid 12tiden och så riskakor medans jag är på jobbet. Är verkligen hungrig när jag kommer hem då, och får äta lagad mat.
Har bytt ut mjölkprodukter mot havre, eller ibland blir det laktosfritt. Skillnaden mellan att ha mjölkfritt och laktosfritt är att vid mjölkfritt slipper jag magknipet som kommer av mjölken. Annars blir jag lika dålig vilket som. Trist men så är det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar